Selecteer een pagina

CORONA INFO

Je wilt een bezoek aan ons brengen. Je bent van harte welkom! Je hebt voor je bezoek wel een coronatoegangsbewijs nodig. Hoe je dit doet met een negatieve testuitslag, lees je hieronder in 6 stappen:

1. Koop bij ons een ticket

Klik hier om een ticket te kopen.

2. Maak een testafspraak

Plan een afspraak voor een coronatest bij één van de aangesloten testlocaties via www.testenvoortoegang.nl. Zorg ervoor dat je maximaal 24 uur voor je bezoek bent getest.

3. Laat je testen

Zorg dat je op tijd bij de testlocatie bent. Neem je legitimatiebewijs en bevestiging van de testafspraak mee.

4. Testuitslag

Je ontvangt na het testen binnen een uur de uitslag van de testaanbieder. Alleen met een negatieve testuitslag kun je een coronatoegangsbewijs maken.

5. Maak een coronatoegangsbewijs

  • Digitaal coronatoegangsbewijs
    Download de CoronaCheck-app op je telefoon. Je vindt de app in de App Store of de Google Play Store. Bij de uitslag via de testaanbieder staat een ophaalcode. Gebruik deze ophaalcode in de CoronaCheck-app. De app maakt hier een QR-code van. Dit is jouw digitale coronatoegangsbewijs.
  • Papieren coronatoegangsbewijs
    Geen smartphone? Ga naar www.coronacheck.nl en klik op de knop “Maak papieren coronatoegangsbewijs”. Bij de uitslag via de testaanbieder staat een ophaalcode. Gebruik deze ophaalcode. De website zet de testuitslag om in een QR-code. Je kunt nu jouw coronatoegangsbewijs met QR-code printen.

6. Bezoek

Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee. Wij scannen bij de ingang de QR- code. En neem je legitimatiebewijs mee. Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs. Tot slot laat je ook je ticket/toegangskaartje zien.

Meer informatie

  • Bezoekers kunnen voor vragen over het testen en de testuitslag terecht op www.testenvoortoegang.nl of bellen naar 088-7674010 (maandag t/m zondag 08:00 tot 20:00 uur)
  • Informatie over de CoronaCheck-app of CoronaCheck Scanner-app staat op www.coronacheck.nl of neem contact op met de CoronaCheck helpdesk: 0800-1421 (gratis, maandag t/m zondag, 08.00 – 20.00 uur). Of stuur een e-mail naar: helpdesk@coronacheck.nl Veel plezier! Houd je tijdens je bezoek aan de algemene basisregels. Was dus regelmatig je handen, houd afstand en volg de speciale looproutes.